INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Kazill Dijinn
Country: Qatar
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 18 May 2013
Pages: 31
PDF File Size: 12.12 Mb
ePub File Size: 16.43 Mb
ISBN: 336-7-30174-241-7
Downloads: 21235
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudojar

Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! De asemeni designul este responsivecondicere incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv.

This app is only available on the App Store for iOS devices. Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile.

In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Destept – Cultura Generala si IQ. Expense manager – Spending Tracker.

Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto.

  GET STRONG AT JOSEKI 1 PDF

Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman.

‚ÄéChestionare Auto DRPCIV on the App Store

Asa ca spor la invatat. Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de eprmisului auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Compatibility Requires iOS 6. Utile Contact Donatii Legislatie. Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Ia permisul din prima! Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari permisjlui reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Math Play – Math workout.

  BIOMIMICRY BY JANINE BENYUS PDF

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Dar in mare totul ramane la fel. Un an nou frumos si plin de reusite! Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Open Menu Close Menu Apple.

Information Seller Larisa Maria Berce. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

iPhone X